Je hoeft alleen maar aanwezig te zijn

Heling via EFT

Emotional Freedom Techniques is een methode die begin jaren negentig is ontwikkeld door Gary Craig. Deze methode kan je toepassen om stress aan te pakken. Stress die samenhangt met negatieve gedachten en negatieve emoties of lichamelijke klachten.

EFT is een zelfhulpmethode waarbij je zachtjes klopt op een aantal acupressuurpunten die je makkelijk kunt vinden op je hoofd, gezicht en borstkas. Daardoor neemt de intensiteit van de emotie of pijn af. Pijnlijke situaties die eerder in je leven zijn gebeurd laten sporen na in je systeem. Als kind beschik je meestal niet over de vaardigheid om ten volle de emoties te doorleven en te verwerken. Er blijven 'resten' achter in je lichaam en geest die stress en ongemak veroorzaken in je huidige leven.

Optimal EFT 

Optimal EFT is een spirituele vorm van EFT zonder kloppen. We richten ons op de negatieve emotie of lichamelijke klacht en nodigen de helende energie uit van het Universum en vragen haar 'het probleem' op te lossen. We zitten een paar minuten in stilte en laten de helende kracht haar werk doen.


Ben je nieuwsgierig geworden naar Emotional Freedom Techniques en wil je onderzoeken of deze methode bij je past? Schrijf je dan in voor een gratis introductie sessie. Dan kan je kennismaken met EFT en ervaren hoe het werkt. Je leert het basisprotocol van EFT, zodat je het op jezelf kan toepassen


Eerste sessie gratis, daarna €60 per uur.

Mail of bel voor meer informatie, of gebruik het contactformulier.

mariasteenman@gmail.com of 0294 266944 of 0638377116